This post has already been read 3 times!

ПЪРВАНОВ И БОРИСОВИскрено се надявах агент Гоце да се прецака и кандидатира за президент, за да разбере от резултата цяла България, че мястото на тази персона не е във властта, а на едно друго място. Не много младия спа-милиардер, обаче, по стар изпитан метод отиде и отново пристана на Борисов. Не успя да превземе на юруш БСП, какъвто беше смисъла на “командировката” му от централата на ГЕРБ. Гоце се завърна в семейното ложе с подвита опашка, пречупен гръбнак и без триумфална арка на победата. Сега е болонката на батко, която мечтае да стане питбул, произведен в казашка занаятчийска работилница. Батко също ще го сапунисва и ползва, както се полага на добри “партньори”. В услуга на всички и за спасение на душите на освирепели духове идва дежурният Калфин – властелинът на всеки професионализъм! Циркът е пълен и ще бъде до гроб. Да се надяваме, последният, да е вече изкопан…

Ако някой ми беше казал преди години, че тежката организирана престъпност и държавата ще реализират пълна симбиоза, едва ли бих му повярвал. Още повече, когато подобно раково образование се развива зад гърба на жени!

Да, мафията в България изгради собствена китайска стена от женски тела, за да скрие себе си. Превърнахме се в най-дамската държава в цял свят и по ирония на съдбата на никой не му прави впечатление. Ако обаче, някой вярва, че в хватката на закоравели вече международни престъпници, каквито са нашите играчи, която и да е жена има сили и смелост да се противопостави, той жестоко се заблуждава. Не само домашното насилие, но и насилието над обществените политически девици е в гигантски мащаби. Нямате представа на какво унижение са подложени дамите, оторизирани с власт и пари от самата мафия!

Претенцията и възможностите са две различни неща. И ако все пак личният им морал – окалян, раздърпан и оръфан им подскаже, че са жертви, нека постъпят като дами. Ако ли не, нека продължат да се самозаблуждават, да заблуждават другите и да теоретизират съдбата си. Докато тя лично се саморазправи със самите тях.

Уважаеми дами в политиката и други обслужващи властта. Вие обслужвате мафия и вярвате или не, ще погинете с нея не защото сте жени, а защото сте същите алчни, подли и безскрупулни души, съучастници в престъпления..

НИКОЛАЙ МАРКОВНиколай Марков

Previous articleЗАБОГАТЯХТЕ В МАНДАТА НА ГЕРП. ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА ВИ НАСМОГНЕ С ДЪГИ И ТАНГЕНТИ, КАКТО И С ДРУГА ГРЕШНА ГЕОМЕТРИЯ!
Next article„БЛИЦ“ ДЕРАЙЛИРА ВЛАК, ВМЕСТО В УОТФЪРД, НА НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ГАРА В ЛОНДОН

11 COMMENTS

 1. Успяха да внушат на Обществото от шарани , че тяхната партия на народа т.е. АТАКА е фалшива и помогнаха на синдрома за комплекс за малоценност в главите им да се доразвие ….
  И така успяха да се получи един народ от олигофрени многознайковци , които сами се погубват!
  Кукловодите отлично познават народопсихологията и всичко върви по сценарий и следвате пътя , който друг ви чертае ……..Получихте послушния Сидеров и пак не знаете какво искате ….Дълга тема за ………… неразумните и невежите , но кратка за интелигентните………

  Готов съм да гласувам за полк.Николай Марков или Генерал Богомил Бонев , но те нямат смелостта на Сидеров!!!!!!

 2. Така е, направо им се чудя, грозна гледка е да се опитваш да правиш това, което не ти е нито по силити, нито по акъла. Всички “политички” у нас са такива.

 3. Катерина Стоева е псевдоним на:
  а/ Иво Минджев;
  б/ КУРитаруф;
  в/ неначесан яко в Симитли, герпераст на власт;
  г/ и трите;

 4. Досието на Първанов е в САЩ занесъл го е Димо Гяуров. Създадено е АБВ за да думдурка Калфин и Емил Кало. Първанов е тоалетна хартия.

 5. Няма “тежка” и “лека” организирана престъпност.Този термин го сътвори субекта с особена форма на главата Цецо Апартаментаджията.Иначе, за бивш военен си забавен понякога.

 6. Взех си бутилката и отидох в нашата спалня. Съблякох се по боксерки и си легнах. Нищо никога не се оказваше в хармония. Хората просто се хвърляха сляпо на всичко, което им предложат: комунизъм, здравословна храна, дзен, сърфинг, балет, хипноза, групова терапия, оргии, колоездене, билколечение, католицизъм, бодибилдинг, пътуване по света, оттегляне от света, вегетарианство, Индия, рисуване, писане, скулптура, композиране, дирижиране, туризъм, йога, секс, хазарт, пиене, мързел, кисело мляко, Бетовен, Бах, Буда, Христос, сок от моркови, самоубийство, ръчно ушити костюми, частни реактивни самолети, Ню Йорк… а накрая всичко се изпарява и се разпада. Хората трябва да си намират някакво занимание, докато чакат смъртта. Сигурно е добре, че все пак имаме избор.
  Аз бях направил своя избор. Надигнах бутилката водка и започнах да я пия чиста. Руснаците разбират от алкохол.

 7. Бай Кольо, руснаците имат много хубав лаф – “стреляш или мълчиш” .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here