This post has already been read 5 times!

 

„Досъдебното производството за опита за убийство на Делян Пеевски е започнало по неотложност, т.е първото действие по разследването по това досъдебно производство е било осъществено от органите на МВР, след което прокуратурата е била сигнализирана. От там насетне е образувано и самото досъдебно производство.

След анализ на прокурори е преценено, че няма никакви доказателства за това да е налице обосновано предположение за опит за убийство. Така прокуратурата няма как да поддържа такава теза.  Да се поддържа такава теза е да се поддържа позиция на процесуален инат, а процесуалният инат е показал, че винаги е вреден. Мотивите на Софийски градски съд (СГС) са ясни, точни и най-точната илюстрация на състоянието на доказателствения материал, който е събран по делото. Може да се говори за предприети действия, които са свързани с евентуално опити за организация на нерегламентирано проследяване, на нерегламентирано установяване на местонахождението и движението на въпросното лице, но в никакъв случай не за действия, които са свързани с опит за убийство. Не е ли по-добре да си признаем грешката, отколкото всичко това да продължава.

Според мен в делото няма каквито и да е доказателства за опит за убийство. Това трябва да си го признаем съвсем ясно”, заяви главният прокурор Сотир Цацаров.

Цацаров е прав в оценката си за поредното некадърно безумие на МВР-то на Цветлин Йовчев, но не е добре да премълчава защо се намери прокурор за да „разпише” реализацията на това МВР-Цветлиново „ювелирно” действие по разследването и ще понесе ли отговорност този прокурор.

 

Afera.bg

 

Previous articleБНБ ПОТВЪРДИ НОВИНАТА НА „АФЕРА” ЗА ОБВИНЕНИЕТО НА ШЕФА НА „БАНКОВ НАДЗОР” ЦВЕТАН ГУНЕВ!
Next articleЙОВЧЕВ, БАКТЪН ОТ НЕКАДЪРЩИНАТА НА МВР-ТО ТИ! АЙДЕ, ДРУМ, И ДОГАН ДА ТЕ ВЗЕМЕ ДА МУ ЧИСТИШ ТОАЛЕТНИТЕ!

2 COMMENTS

  1. А не трябва Цац да го размазва” интелигентно”. Трябва с крясъци” и тъй като сте един ибрикчия на Пеевски и подписахте корупционни договори за доставка на пожарни автомобили, като всеки престъпник НА КОЛЕНЕЕЕ”!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here