This post has already been read 117 times!

ИТН влиза в “американската коалиция” на ГЕРБ, ДБ и проекта на Кирил Петков. Гражданин на САЩ може да е премиер?!

Депутатите от “Има такъв народ” са внесли в Народното събрание проект за промени в Конституцията, според които ще отпадне забраната за двойно гражданство на народни представители и министри.

Това без “добро” на лидера на партията Слави Трифонов няма как да стане. Внасянето на проекта е знаково преди връчването на третия мандат за съставяне на правителство и интервюто на Слави Трифонов в “Панорама”.

Какво означава това? Може ли Слави Трифонов да включи ИТН в “американската коалиция” на ГЕРБ, “Демократична България” и проекта на Кирил Петков?!

Ако това стане факт, играта ще е друга – протестът “Мутри, вън!” ще се окаже контролиран от “Сорос” и посолството на САЩ от начало до край.

Посланик Херо Мустафа, сочена като “бивш” полеви агент на ЦРУ, ще влезе в ролята на модератор на политическото и властово Пренареждане.

След предсрочните избори ГЕРБ, ИТН, “Демократична България” и проектът на Кирил Петков може да имат повече от 160 депутати.

Това означава конституционно мнозинство – внасянето на проекта за промени в Конституцията, според които ще отпадне забраната за двойно гражданство на народни представители и министри, е знак, че това е целта на американците.

Даниел Митов и Кирил Петков, сочени като фаворити на “янките” за премиери, не са граждани на САЩ, но може и да станат.

www.bgsnrper.com

Previous articleИТН – ИДИ МИ, ДОЙДИ МИ – ЗА ЧУЖДОТО ГРАЖДАНСТВО. СРЕЩА В АМЕРИКАНСКОТО ПОСОЛСТВО ЛИ ОБЪРНА ПАЛАЧИНКАТА?!
Next articleКАК ЕДНА „ВРЕМЕННА КОМИСИЯ ПО РЕВИЗИЯ“ МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ КАТО ИНСТРУМЕНТ ЗА РЕКЕТ И ШАНТАЖ

10 COMMENTS

 1. Значи Мусаката става премиер. Учиндолския глист отива в канала.

 2. Гади ми се като я гледам тази жена. Ние сме от различни човешки видове с хамериканците, пък и не само с тях. И тези нашенци, жалки имитатори на западния манталитет, да ги съжаляваш ли, да се срамуваш ли, че се наричат българи…
  Да й разлепят снимката с тези лъскавки парцалки покрай кофите дето пенсионерите ровят от глад. Безчовечни, безсрамни и нагли създания. Марш от България!

 3. Само питам – това сватбен ритуал ли е!?
  Те , боклук със боклука си отиват , тъй , че , младите да се вземат!
  Честито на дебилите от БСП!
  Нинова – иванкостовата изгора – социалистка , бесепарската американофилка , ще предлага служебния кабинет на Херо Мустафа за постоянен!
  Няма ли наистина кой да отвори очите на тъпите бесепари за какво иде реч!?
  А , може тях и да не ги интересува , нали ще им затъкнат устите с някой лев върху пенсията , много важно , че американците вече напълно ни превзеха!
  Боже , защо не си прибереш вересиите!?

 4. Американците отдавна са си поставили за цел да променят конституцията ни защото в нея са заложени консервативни принципи, които са в разрез с насилствено налаганата либерастка идеология. Те за това искат и правителство на всяка цена за да може този състав на парламента да просъществува колкото е възможно по-дълго време.

 5. Тези вече наистина пробват дали и кога ще се скъса ластика!

  Искат с шут да отворят вратата към:

  – Нахлуване на джендеропедофилските извратеняци в детските съблекални;
  – Спиране на естественото човешко възпроизводство и семеѝни отговорности, което означава геноцид чрез системата : остаряване/старчески дом/бързи манипулации за елиминиране на “консуматорите на социални ресурси”/депопулация/естествено прехвърляне на недвижимата собственост в ръцете на познаѝте кого..
  – Зануляване на армията (каквото и да остана от нея) и националната идентичност;
  – Опит за удар върху вярата и християнството;
  – Доказване на конспиративните теории че парламентите трябва да са запълнени с индивиди които нямат нищо общо с интересите на народа;
  – Масово и насилствено Инжектиране

  Или, други поводи са, носталгия по баце…

 6. Радев не е пилот, нито политик, той е просто маша, нещо като партиен секретар. Един случайно попаднал в политиката човечец от Славяново, изпълнител на чужда воля, който излъчва злоба, по характер- психолозите ще кажат- вероятно мизантроп. Възможно е и с нервите да не е добре, но какво от това ? На властта читави хора не и трябват-това е азбучна истина- трябват и изпълнителни, послушни хорица. На този му викали във ВВС „плазмодия“, само това характеризира кратко колко чини.

 7. Целта на американците и не само е закона за частната собственост и еднополовите бракове… колкото до двойното гражданство, май така удобничко беше повдигнато чрез българския трюдо, за да се задейства машината 😀

 8. А добър ден! Сорос контролира всичко от самото начало… кой в Президентството не е соросоид?

  Кой накара Румен Радев да се преструва на русофил? Изиграха всички… агейн!

 9. Радев не е пилот, нито политик, той е просто маша, нещо като партиен секретар. Един случайно попаднал в политиката човечец от Славяново, изпълнител на чужда воля, който излъчва злоба, по характер- психолозите ще кажат- вероятно мизантроп. Възможно е и с нервите да не е добре, но какво от това ? На властта читави хора не и трябват-това е азбучна истина- трябват и изпълнителни, послушни хорица. На този му викали във ВВС „плазмодия“, само това характеризира кратко колко чини.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here