This post has already been read 4 times!

валери симеонов кирил домусчиевКакто индустриалците в Кайзерова Германия застанаха зад националсоциалиста Хитлер през 30-те години на миналия век, така днес българските капиталисти застанаха зад българския националист Валери Симеонов.

И в двата случая капиталът залага на диктатори, които ще изчистят улицата от протестиращите гладни, ще прочистят расата от непълноценните и инвалидите и ще осигурят евтина и послушна работна ръка за концерните.

На път сме да заслужим титлата “Прусаците на Балканите”. Дано не завършим като тях.

Велизар Енчев

Колаж: Иван Червенков

Previous articleВРЕМЕ ЗА ИЗТРЕБЛЕНИЕ
Next articleАЛОУ, ХУНТАТА, КАК СТЕ ДНЕС? „НА ДОМУСЧИЕВ ЗА ДОБРА РАБОТА В ОБЛАСТТА НА ЧОВЕШКОТО ЩАСТИЕ!“

4 COMMENTS

  1. Какво точно произвежда като “бизнесмен” назначен за такъв Кирил Домусчиев, а и Васил Василев.

  2. Докарахме се до там, да ни управляват ПРОСТАЦИТЕ на Балканите! И при това ни убеждават непрекъснато, че без тях държавата е загубена!

  3. Какво търси в тази компания Васил Велев? Досега винаги е проявявал нюх и морал. Да подкрепи откровен нацист и човекомразец като В. Симеонов – това си е направо харакири. За Домусчиев не се учудвам, там интереса мнооого силно клати феса.

    • Бай Генчо, ти сериозно ли питаш? Щото, ако е сериозно иди питай работниците в предприятията на “Стара планина” Холдинг какво мислят за човеколюбивата му политика? Нима не помниш че точно той, Домусчиев и Данев дето почина, заявиха на нарочна пресконференция, че чужди инвеститори не идвали в България, защото българите сме били много алчни за заплати. Мога да ти припомня и други неща, а мога да ти разкажа и лични впечатления, но не е необходимо. Разслоението в България е достигнало до такива чудовищни размери, че “ние” и “те” сме в абсолютно паралелни светове, които няма как да се кръстосат. Симбиозата между т.н “бизнес” и властта в България намери онези твари, които са готови да богатеят от всички и от всичко и на цената на унищожението на един народ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here