This post has already been read 129 times!

„Сега“:

Дори и в часовете по физическо възпитание и спорт, които се провеждат в училищните салони, учениците ще са задължени да носят маски. Това е записано в Насоките за обучение в условия на пандемия, публикувани днес от просветното министерство. Мярката е задължителна за всички ученици, като изключение ще се допуска само, ако те спортуват навън – например в училищния двор.

По тази причина МОН препоръчва използването на физкултурния салон да е само в месеците, когато не е възможно провеждане на часовете на открито и няма възможност за провеждане на часа в друго подходящо помещение в училището, както и да се избягват “интензивните физически упражнения, водещи до учестено дишане“.

….Маските от тази година пък ще са задължителни за всички от 1-ви до 12-ти клас, включително и за децата от предучилищните групи в детските градини. Препоръчително е те да са поне от 3 слоя. “Най-добрата комбинация на материал е: 1) вътрешен слой хидрофилен материал, напр. памук; 2) външен слой от хидрофобен материал, напр. полипропилен, полиестер, който може да ограничи външно проникване на замърсители в носа и устата; 3) среден хидрофобен слой от синтетичен невълнен материал като полипропилен или памучен слой, който да засилва филтрацията или да задържа капчици”, посочват от МОН.“

КРЕТЕНИ В „ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ“!

Интересно тия „зелени чорапи“ могат ли да обяснят има ли въобще физическо упражнение без учестено дишане!

От тикви на „зелени чорапи“, тъпи като гьон!

Afera.bg

Previous articleКАК ЕДНА „ВРЕМЕННА КОМИСИЯ ПО РЕВИЗИЯ“ МОЖЕ ДА СЕ РАЗВИЕ КАТО ИНСТРУМЕНТ ЗА РЕКЕТ И ШАНТАЖ
Next articleГОСПОДА ПОЛИТИЦИ – НЕ СЕ ГАВРЕТЕ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ! КОБУРЪТ Е ТЪРПЕНИЕТО, В КОЕТО СЕ СЪХРАНЯВА ЕДНО ОРЪЖИЕ. ДОПУСКАТЕ НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ РОДИНАТА НИ И НАРОДА, КОЙТО Е ИЗБРАЛ ДА ОСТАНЕ И ДА ЖИВЕЕ В НЕЯ!

16 COMMENTS

 1. За вредата от продължителното носене на маски:
  https://drive.google.com/file/d/1mbUySX6qlgI5-WlVmQQtxAZSxUbrI3ek/view
  Какво е качеството на въздуха, който дишаме под маските?
  Количеството кислород вместо 20-21% под маската е 17, 5%!?!
  Съдържанието на въглеродния диоксид във въздуха варира между 0,03% (300 ppm) и 0,06% (600 ppm).
  Съдържанието на въглеродния диоксид под маската е над 0,9% (9000 ppm)!?!

 2. Пропуснали са най външния слой – парче материя от зелен чорап, по възможност, по дълго време…, неносен..

 3. Ей, идиоти, вземайте си е….те задници и се махайте от тази държава, много станахте и ще минат години, докато ви изринем всичките!!!

 4. Състезание за най-тъп галош между военни правени със ръце.

 5. Смърт на ученици в китайски училища водят до промяна на правилата за маските (това е от средата на миналата година): https://www.thatsmags.com/china/post/31100/student-deaths-lead-schools-to-adjust-rules-on-masks-while-exercising

  Катастрофирал, след като припаднал след няколкочасово носене на N95 маска: https://nypost.com/2020/04/24/driver-crashes-car-after-passing-out-from-wearing-n95-mask/

  Кратко, силно препоръчително, видео (3 минути) с “ползите” от носенето на маска: https://videos.files.wordpress.com/4egEyh2b/masks-aerosols-dr-ted-noel_dvd.mp4

 6. Просто са намерили и превели патент на някоя фирма,при това абсолютно неграмотно!!Вече си имаме зелени калинки,пребоядисани!!

 7. А бе,май има известна логика в това всички да ходим с противогази…
  Тамън няма да си гледаме тъпите ,озлобени физиономии.
  Може и по-малко да ядем…де да знам…

  Утилизация чрез Сегрегация,напред към светлите хоризонти на световната неолиберализация…

  Венсеремос.

 8. Като войник често имахме физическа подготовка с противогази и обикновено на 10-тата минута вече имаше паднали на земята.

 9. К’во пра’иш, бе, кретен? На тебе трябваше да сложат трислойна гума преди да се родиш.

 10. Ако имаше човешко общество на територията, след тази ултрафашистка заповед, следва трепането на няколко сатаниста. Вместо това се правим на интересни по форумите. Вероятно нямаме деца, или сме забравили – имахме ли ? Нямаме ли ? Дегенератска работа, заслужена съдба.

 11. Тез зелениии чорапии,кой ни ги мама натрапи
  Не знам дали маските трябва да са от хидрофобен матриал,но тези идиоти, дето ги пишат тия разпоредби са от лайнян матриал. Дай като американците са им стъпили с ботуш върху шията, да си го изкарат на децата,като в прословутото ядрено семейство, защото от пълнолетните никой не ги уважава тези подлоги.

 12. Всички тези мерки са абсолютно безумие! Умишлено съсипване на детското здраве! Дори луд не може да измисли такава простотия?!? Тези не са хора, а добре платени убийци! Бъдете проклети!…

 13. Те, затова просветният министър е един от служебните отличници! Защото служи човекът. Служи на козяк, служи на херо, служи на мустафите. Само на децата ни не служи! Колко трябва да си тъп професор, за да си помислиш, че 5-8 годишни деца ще бъдат защитени от някакви парцали? Парцали, които ще се въргалят по джобове, раници, подове, дори в тоалетните ще падат!!! И вместо да „пазят“( което по презумция е спорно ) от корони, ще вкарват целия спектър микроби в устите, носовете, очите, ушите на децата! А когато „заспортуват“ с маски (това трябва да се патентова), целият невидим с невъоръжено око свят ще се настани и в белите им дробове. На това безумие трябва да се сложи край! Призовавам всички родители! Оставка на този „министър“! Оставка! Защото неговата цел с тези разпоредби е не предпазване на децата ни, а умишлено, масово и бързо разболяване, и то от всякакви болести с непредвидими последици!

 14. В България армия няма ?
  С големи напъни “армийката ни” е успяла да намери 37 войника да гасят пожара над родопското село Югово вече две седмици, защото … нямаме повече войници казал Фоеният министЕр .
  Генерали и Адмирали бол, наредени един до друг могат да направят редица от Софийската Централна гара та да Окръжна болница, ама солдати (индианци) няма !
  Пък тия от редицата са все НАТО-вски запъртъци и за работа не стават, те са специалисти по обгрижването на Мустафите и да слугуват на янките, за да им позволят да лочат от американската копаня !

 15. Графена между два слоя зелени материи са го пропуснали, много са слаби теа маски

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here