This post has already been read 3 times!

 

В. “Черно море” пише, че кметът на Варна Иван Портних е един от подписниците в списъка на Съюза на комунистите в България за регистрация на партията в ЦИК за предстоящите европейски избори на 25 май. Името и личните данни на Иван Портних фигурират на стр. 62, ред 1179, от документа.

 Кметът на Варна научи за “пристрастието си” към Съюза на комунистите в България от в. “Черно море”. Портних останал неприятно изненадан и заявил, че веднага ще се запознае със случая и ще търси правата си по законоустановения ред.

Възмутеният Портних направо ни разсмя, а грешката наистина е пръст на Съдбата. Ако проследим канавата както на Портних и ГЕРБ, все до комунистите ще опрем.

Afera.bg

Previous articleГЕРБ И ПРОТЕСТЪРИТЕ –ЖОЖЕТА ИЗПИСАХА ВЕЖДИ НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ. ВИНАГИ БЪДЕТЕ С ЕДНО НА УМ, КОГАТО ИЗКАРВАТ ЕДИН ЧОВЕК „САТАНА”!
Next articleСЛЕД „АФЕРА” И ГЕН.ВАЛЕНТИН ПЕТРОВ ПОТВЪРДИ: МИХАИЛ МИКОВ ЛИШИ БЪЛГАРИЯ ОТ 25 КОРАБА ПОДАРЪК ЗА ГРАНИЧНА ПОЛИЦИЯ!

4 COMMENTS

  1. Правата да си ги търси колкото иска , но да вземе да върне парите ,които комунистите му дадоха на този пундьо.Нали така Ваньо? Кофти ли е, а кофти ли е, срам те е да си признаеш, че си комунистическа свиня, а да ядеш паричките, които взе не те е срам.Хайде бегай да си търсиш правата при другите комундели в съда да видим какво ще лъсне за десерт.

  2. Портных ще изпорти Варна.Няма съмнение,че името му е било сложено на правилното място.От същото място е и неговият вожд-главният СИКретар(бивш),както и собственикът на верига от апартаменти,синът на шофьора на бай Гриша от ДС,Красьо Банкянския,един “юрист” от Варна с физиономия на фатмак(рядко елементарен човек)-на шесто място в евролистата и т.н.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here