This post has already been read 4 times!

Николай Хаджигенов:На голямото тиквено парти утре всички могат да носят уреди за дълбане на тикви, маркери за рисуване на тикви, свещи и др., за да покажем колко малко семки има нашата национална Такива. Ще е поучително е за децата.“

Без коментар.

Клоуни – „революционери“.

Много поучително ще е наистина – как се прави „народно въстание“ от циркаджии.

Колкото повече циркаджилък, толкова ПО-УДОБЕН Е ЗА ХУНТАТА И БОКО ТИКВАТА!

afera.bg

Previous articleБОТОКСОВАТА МЪЖКА КАЛИНКА СЪСИПА АЛЕКСАНДРОВСКА БОЛНИЦА, СЕГА ПОДХВАНА И ЦЯЛОТО НАСЕЛЕНИЕ!
Next articleНЯМА ТАКАВА ОЛИГОФРЕНСКА ДЪРЖАВА! МУТАЙФЧИЙСКИ НАГРАДЕН КАТО НАРОДЕН БУДИТЕЛ!

25 COMMENTS

 1. Божков само ни подстрекава, но не показва нищо, за което пише, И това е нефелно!

 2. Ако не СЛОЖИШ ОРИГИНАЛЪТ вътре в ЛИСТАТА за БАНИЦА…ТИКВЕНИК ала БОЙКО не става…

 3. От много години ПОЗДРАВЯВАМ …ГЕРБ и ВОЖДЪ с този празник в разни САЙТОВЕ…но НИКЪДЕ тогава не бях чел поздрави на НЯКОЙ от ТРИОТО…СЛУЧАЙНО ли е било…ТОГАВА или СЕГА….

 4. Обичам го тоя празник бе,обичам го повече от 24 май,ко да прая…

  Предлагам 9 септември да бъде обявен за Денят на независимоста,а 10 ноември за Фатартаг.

  Продължавам да питам- защо спряхте ежемесечните гейпаради ?

 5. ЦЯЛАТА ЦИРКАЖИЙСКА РЕВОЛЮЦИЯ Е ОТВЛЕКАТЕЛНА МАНЕВРА В ПОЛЗА НА ХУНТАТА!

 6. тиквите в кадрото са две шо араменецот е клекнал зад една трънка в НагорнийКарабах. . . абе не с СС400 а с ДС (ДиярийноСране), майна.

  ух да ни гу уцелят буш га напиня че кой шго в таз безводна територия после убрисва да ни га връща нецял и неневредим, майна.

  да, бе, липсва много третата тиква от ТиквоиднотоТрио, майна!

 7. Има една истина която се вижда от всички.До като го нямаше това Отровно трио на площада протестираха по 100 000 – 120 000 човека.Появиха се тия тримата и какво – протеста се спихна едва по няколко стотин излизат да протестират.Извода всеки може да си го направи.

  • До “Мислещ”:
   В първите дни на протеста, “Отровното трио” успя да заблуди доста от протестиращите, които искрено им вярваха, че се цели изхвърляне на мутрите от властта, че се цели справедливост в обществото – нещо подобно на вълната от промени заляла цяла Източна Европа след 1989г., но така и не достигнала до България.
   Но още, когато започнаха да се дистанцират от президанта Румен Радев, да се дистанцират от другите противници на омразната управляваща хунта на Мутрата от Банкя, стана ясно, че тримцата играят театър. Като вица за Асан и Айшето в ролята им на Ромео и Жулиета.
   Толкова ли е трудно да се проумее, че за да се свали Мутрата от Банкя от власт, е необходим общ фронт на всички, които са срещу ГЕРБ и ОБЕДИНЕНИ МАФИОТИ – ВМРО, НФСБ и АТАКА. Вместо обединение обаче, “Отровното трио” и Христо Иванов от “Дай България”, поеха курс на разединение.
   Нали си спомняте как Хаджигенов говореше наляво и надясно – по всички медии, че той нямал нищо общо с президента Р. Радев, че никога не бил гласувал за този президент.
   И то при положение, че президента – наливайки енергия в протеста, заложи авторитета на президентската институция. И то при положение, че именно подкрепата на президента изведе на улицата над 100 000души.
   Спомнете си и това, как това “Трио” реши за замени слогъна на президента “Мутри вън”, с измисленото от тях “Всички вън”, само и само да не са в общ тон с президента.
   Спомнете си и дюдюкането и освиркването на миризливите боклуци от “Дай България” срещу президента, когато той говореше пред протестиращите.
   Спомнете си и как отрепки от “Дай България” бутаха камерите и репортерите на телевизия БСТВ, когато само тази телевизия отразяваше протестите от началото до края.
   Спомнете си, как през цялото време на протестите, боклуците от “Дай България”, от хората около Георги Георгиев от “Боец”, от хората около “Правосъдие за всеки”, се стремяха да разводняват и разединяват протестиращите.
   Затова няма защо да се чудите, че протеста е спихнал.
   Преди няколко дни написах, че ползата от тези протести е само за Мутрата бойко и за неговите покровители от Големия брат отвъд океана и от мафиотите управляващи ЕС.
   “Смотаняци – 3”, само така можем да опишем т. нар. “Отровно трио” и техните идеи, че с яйца и кратуни от тикви, ще се свали Мутрата от власт.
   Представям си как бойко и севдето Му се прививат от смях на новите идеи за свалянето им от власт.

   • ДОБЪР И ТОЧЕН КОМЕНТАР !
    ВИНАГИ ТРЯБВА ДА СЕ ГЛЕДА, КОЙ ИМА ПОЛЗА !?

    Amicus Plato, amicus Socrates, sed magis amica veritas
    – Платон ми е приятел, Сократ ми е приятел, но най-голям приятел ми е истината (Аристотел).

 8. С нарязана на парчета тиква Хелоуин не се прави.

 9. Тоа Хаджиненамкъв си и компания до кога ще са навън? Ако бе въстания, да сме забравили след като сме ги натирили у дранголника досега три пъти поне. Утре с тия тикви неизживяното детство на някои…

 10. Хелоуйн в БГ тази година няма да се празнува, защото Главната Тиква няма да може да участва – Карантина!

 11. Клоуни или не, ако не бяха те, никой нямаше да остане толкова време на площада, и гробарите щяха да затворят държавата още през септември.

 12. A tova praznuvane na Halloween pokazva i lichnoto otnoshenie na organizatorite kam vsenarodniat protest. Jiva parodia na xora s iskania za ostavki i promiana.

 13. Революция, която продължава вече 3 месеца с все по-затихваща сила не е никаква революция, а неуспял преврат. Неуспехът му се дължи най-вече на лидерите му, които за повече от сто дни не можаха да измислят друго, освен хвърляне на яйца и домати…

  • Аз също имам мнение за тази лъжереволюция, ами главния й вдъхновител е най богатия човек в България В. Божков. Как може да повярваме, че човек който е бил в съучастие 20 години с тия управляващи, получавал е много пари, давал им е много пари, имат много общи приятни неща, не е арестуван, даже и вече приятелите му пуснаха и ние си мислим, че милиардера се е замислил за бедните хора. Значи няма край подигравката с българите, и ние като някакви деца цъкаме с език и вярваме, вярваме и чакаме. Чакаме докато те пак същите си оплефтоха кошницата и толкова елементарно, че чак ме е срам. Това трио и Божков просто обслужиха управляващите, да се обере евентуалния протест когато трябва да се окраде най много. Да бъде приспано народното недоволство. Пак успяха на база на българската наивност и глупост!

   • “Мyтpи вън” – вcички мyтpи ли, или някои мyтpи вън, а дpyги – обратно вътре. Всички са оплескани с л.йна до шия. По-лошо – с кръв, трупове и пари. Стига циркове, изтребване трябва! Останаха няколко “анатомични-моторни-зеленчукови” мутренски прякора и България да започне начисто!…

 14. Престраши ли се някой?За сопата
  питам? Ще последвам дръзналия
  да хване тоягата А вие си играйте на пижамено парти с тикви…
  Между нас и Боко -хунтата има
  бездна..
  Бездната няма дъно ,но няма и край Изход има!
  Защо никой не се хваща
  за сопата?Стиска ли му на
  някой да излезе със копра
  лята Само със свещи, мо
  литви и алилуя няма да ста
  не За смях на пилците ста
  нахте!Хайде да ви видя смелчаци! Е…х знаех си аз..
  Сопата Истинската здрава
  и здравна мярка!

  • Те със снайпери, пък вие сигурно с вълшебни тояги ще сте насреща им!!?

 15. ТРЯБВА ВЕЧЕ ДА СЕ ОТРЕЖЕ КРАТУНАТА НА БОКО ТИКВАТА !

  • Питайте Васил Божков как ще стане това, той вече не пише, не обещава, просто се наслаждава на бързата победа! След като е дошло време най богатия човек да прави революция в България, значи още няма революционна ситуация., няма революция има голяма заблуда. От край време всички печелят от българската глупост и наивност. И сега е така.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here