This post has already been read 5 times!

валери симеоновВалери Симеоновпо Нова телевизия:

Най-вероятно Борисов няма да помогне на протестиращите от Слънчев бряг. Нашето управление е в името на законността. Няма как Борисов да спре Валери или Валери да спре Борисов, когато двамата работят в името на законите. Моето присъствие там е, защото има един рецидивисти, които продължават да вдигат шум. В случая с “Оксижен”, бар, който е собственост на една мутра от Пазарджик – Божо Кравата, вече три пъти са взимани аудио уредбите и той продължава да работи. .. По отношение на шума – това е една нова борба. Снощи сигурно пак е имало шум. В манталитета на българина е да нарушава закона…Абсолютно възможно е да се спре шумът в Слънчев бряг. Има четири заведения на брега на морето, които тероризират всички туристи – дори в Свети Влас и Несебър. Те се чувстват недосегаеми, тъй като зад тях седи една култова фигура от ъндърграунда Радо СлънцетоВчера бяхме свидетели на уникално явление в страната – престъпници протестираха срещу закони…Наемателите и концесионерите на плажовете клатят държавата през туризма. В Слънчев бряг, Несебър и Поморие наематели са Маджо, Маргините и Радо Слънцето. Тези хора са свикнали само да взимат”.

Капише?!

Вицепремиерът действа като „наказателна бригада“ на Бойко Борисов, който си разчиства терена и праща Валери Симеонов да щави Кравата, Маджо, Маргините, Радо Слънцето… Били „рецидивисти“, „мутри“, а пък хората, които протестираха срещу действията на Валери Симеонов били „престъпници“.

МВР, ДАНС, ГДБОП НЯМА! Има „наказателна бригада“ начело с Кабеларя, пратена от Бойко Борисов, тъй като, както е известно, ГЕРБ заставал зад акция „Тишина“.

Ако някой някога си е въобразявал, че живее в държава, а не в ъндърграунд, начело с Оня от Банкя, който дели само на едно, значи не е от тука.

А какво цели „щавенето“, си отговорете сами.

Afera.bg

Previous articleС ЧЕРЕШОВИ ТОПЧЕТА – ПО СЛЪНЧЕВ БРЯГ
Next articleБОРИСОВ СЕ ОБАДИ НА РЕПРЕСИРАНИЯ ОТ ГДБОП ВАСИЛ КОЦЕВ И МУ СЕ ИЗВИНИ! ЦАЦАРОВ, КОГА ЩЕ СЕ САМОСЕЗИРАШ?! ВМЕСТО ДА СЕ ИЗВИНЯВА, БОРИСОВ ДА УВОЛНИ МАЛОУМНИЦИТЕ ОТ ГДБОП!

4 COMMENTS

 1. Г-н Иванов, няма държавна наредба №1 за нивата на шум в околната среда. Подозирам, че визирате някоя от общинските наредби, но в нея нивата на шума и времевите интервали -ден вечер и нощ, трябва да съвпадат с посочените от мен нива на шума и времеви интервали, които съм извадил от актуалната държавна наредба №6. В случая е смешно да намеквате за патрони, защото аз не съм Ви дал в този случай повод за това. Общинските наредби не могат да видоизменят посочените норми и условия в държавните наредби. Нормите определени от държавните наредби, не могат да се променят със заповеди, на който и да било.

 2. Jak, и ти като твоя патрон сте юридически неграмотни и това е първопричината за всички проблеми. ПЪРВО: Наредбата не е НАРЕДБА № 6, а е НАРЕДБА № 1, второ във визираната наредба се визират заведения на открито и без шумоизолация, атакуваните обекти на Како бийч, имат всички разрешителни и сертификати, че отговарят на тези изисквания и на това основание същата тази държава, която вицепремиера представлява и олецитворя е разрешила този вид дейност, нещо повече – това се отнася за заведения, които са в непосредствена близост до хотели и нормата е 200 метра, Нощните заведения: Какао бийч, Бедрум бийч и The 1 са на над 340 метра отстояние от най-близкия хотел. ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЗАКОНИТЕ ТАКА КАКТО ДЯВОЛЪТ ЧЕТЕ ЕВАНГЕЛИЕТО !!!

 3. Наредба №6 за показателите за шум определя следните дневни /от 7 до 19 часа /, вечерни /от 19 до 23 часа/ и нощни / от 23 до 7 часа/ нива на шума в околната среда:
  – в кафе сладкарници и в ресторанти – 55 , 55 , 55 децибела;
  – в почивни станции и в хотелски стаи – 35 , 35, 30 децибела;
  – в зони за обществен и индивидуален отдих – 45, 40 , 35 децибела;
  Контролът на шумовите нива е определен в закона за шума. При констатирано неспазване на нивата чрез измерване има определени санкции. Ако някой използва този контрол за користни цели, това е подсъдно. Но определените нива на шума в наредбата изготвена в съответствие със закона и директивите на европейския съюз трябва да се спазват, Иначе предстои анархия.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here