This post has already been read 191 times!

На 23 април Мая Манолова и група депутати нахлуха в „Булгартрансгаз“ и се опитаха да направят обиск, формализирайки искането за предоставяне на информация. Няколко дни преди това бях предупредил, че КЕВР рушвети не раздават. Натискът върху КЕВР продължава и до ден днешен.

От 23 април до сега за „Булгартрансгаз“ в тази комисия не е станало и дума. Въпреки огромните средства, пропилени в изграждането на газопреносна мрежа, въпреки очевидните корупционни действия по изграждането на ключови газопроводи, въпреки всички беди, които „Булгартрансгаз“ нанесе на авторитета на Република България, като фактор, гарантиращ газовата сигурност на Европа.

КЕВР рушвети не раздава, за другите не знам. Но те знаят, че аз не вземам. Или как една „временна комисия по ревизия” може да се развие като инструмент за шантаж и рекет.

Румен Петков

Previous articleХЕРО МУСТАФА В РОЛЯТА НА МОДЕРАТОР НА ВЛАСТОВОТО ПРЕНАРЕЖДАНЕ. ДАНИЕЛ МИТОВ И КИРИЛ ПЕТКОВ НЕ СА ГРАЖДАНИ НА САЩ, НО МОЖЕ И ДА СТАНАТ
Next articleКРЕТЕНИ В „ЗЕЛЕНИ ЧОРАПИ“! С МАСКИ ПО ФИЗИЧЕСКО!

3 COMMENTS

  1. Ще си позволя едно уточнение. КЕВР рушвети не дават, но охотно вземат. От 10^7 и нагоре. Що да не се облажат? И те “души” носят.

  2. Сестра галева от месеци преди изборите само обикаля фирми и точно това прави заплахи шантажи и брутален рекет! Хубаво е че след тези избори тази банда правно неграмотни адвокати ще гледат парламента по новините после хората които тормозиха знаят къде да идат и на тази рошла ще и стане тясна България!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here