This post has already been read 6 times!

ЕВКСИНОГРАДЗнаетели какво бих направила, ако имах телевизия с кинтите, като на Шиши?

Щях днес да пратя екипи, но не видимо да се пъчат с микрофони по шосетата, по “многото” маршрути, дето ги пазели в тайна, и щях да заложа поне три изненадки до Евксиноград. И всичко щях да го покажа на драгия зрител без монтаж, за да благодарят не на нашите служби, а на милостта на терористите, които не ни ебават за сливи.

Това – по повод на всичките джурналяйки, дето се изредиха по всички новини да обясняват как „маршрута“ до Евксиноград се пазели в тайна.

Като че ли има 1001 маршрута дотам.

Колкото и пари да има една родна телевизия обаче, дръжката на микрофон си е дръжка на микрофон. А липсата на талант и идеи, са си дърварско бездарие и банална тъпоумна скука – дръжка на микрофон пред Евксиноград.

А беше просто. Просто някой да се сети да провери службите ни по „тайните” маршрути. Да ги видим на какво дередже са.

Веселина Томова

 

Previous articleПРАВИТЕЛСТВЕНИ НЕСМАЛЕНИЦИ, НА ПОКРИВКАТА ВИ САМО ПЕТНА ОТ ДРОБСЪРМА ЛИПСВАТ!
Next article„НУВЕЛ ОБСЕРВАТЬОР“ ГОДИНА СЛЕД „АФЕРА“ ВАДИ АФЕРАТА С ТЪРГОВИЯ НА БЪЛГАРСКО ГРАЖДАНСТВО С НАМЕСЕН ВИЦЕПРЕМИЕР! СТАТИЯТА В „АФЕРА“ БЕ ЗАБРАНЕНА ОТ ЦИК ПО ЖАЛБА НА ПАТРИОТИТЕ! ВИЖТЕ ЗАЩО!

10 COMMENTS

 1. То не е лъжа , колко са разходите за една телевизия ? С една фондация на доброволни начала все ще остава нещо и телевизията ,хахахаха!

 2. Много точно казано. Жалкото обаче е че колкото повече са “дръжките на микрофоните” толкова повече пълнят ефира с глупости и хората – гражданите не могат да се фокусират върху реалните проблеми.

 3. Валерко защо не беше във Варна да се изпусне в гащите и да му се размиришат говната , нали тоалетни модернизира по КПП тата. Направил един клозет и те граничарите все в тоалетните стоят и няма кой да проверява пътниците от самолетите, а колегата му Радев брои броя на преминали граничари през тоалетните 7+ 2 +1. Масовите явления имат качествата и свойствата , които не са присъщи на единичните явления.

 4. Държачките на микрофони не са виновни, толкова могат милите-дебили.

 5. Въх, какви пътища имаме! Голям атракцион са!
  Само не знам, от кръпките ли да се срамувам, че съм европейски гражданин или от пътищата ни, които са още от пещерния комунизъм?!

  • Лелче, с този промит за социализма мозък, ставаш само за гинкинизирана калинка!

 6. Много шум за нищо, та всички да се убедят, че ББ, в качеството си на посредник е едно голямо лайно.

 7. НАИСТИНА Е МНОГО ТЪПО!
  МАРШРУТИТЕ ДО ЕВКСИНОГРАД ЕСТЕСТВЕНО СА ДВА ПО СУША И РАЗБИРА СЕ ЕДИН ПО ВОДА С ПОДВОДНИЦА, НАПРАВО НА РЕЗИДЕНЦИЯТА.ДРУГОТО Е С ХЕЛИКОПТЕР.

  • още повече,че до автогарата ,където копаят и бачкат днес са в почивка,асфалтираха дупката там…и стана ясно,че ще минат от там…особено като нямаше никой на строежа….

   • къде бе варненци 2 месеца трошим колите и става адско забавяне заради тия дупки около строежа пълни с чакъл…ама бате бойко да не се друса…… и пак му друснали мозъка и объркал Туск с Тръмп 🙂 . Пък знам ли..може и Тръмп да е бил тук.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here