This post has already been read 413 times!

Росен Плевнелиев би се радвал хората на Прокопиев да продължат в политиката. Той би се радвал и самият Прокопиев да стане цар, но ще го признае в по-удобен момент.

Плевнелиев и Радев много си приличат. Двама случайници на висок пост, които силно искат да се харесат на чужди държави. Двама случайници, които силно искат да се харесат на Иво Прокопиев.

И двамата си позволиха да снемат доверието си от избрани от парламента правителства, в които Прокопиев не е представен. Е, Радев го направи по-тъпо, но ще се научи, че юмручето е по-скоро за пред Пламен Узунов (ако не го гледа, за да му се скара), а не за пред цяла България.

Ивелин Николов

Previous articleГОСПОДА ПОЛИТИЦИ – НЕ СЕ ГАВРЕТЕ С ИЗБИРАТЕЛИТЕ СИ! КОБУРЪТ Е ТЪРПЕНИЕТО, В КОЕТО СЕ СЪХРАНЯВА ЕДНО ОРЪЖИЕ. ДОПУСКАТЕ НЕУВАЖЕНИЕ КЪМ РОДИНАТА НИ И НАРОДА, КОЙТО Е ИЗБРАЛ ДА ОСТАНЕ И ДА ЖИВЕЕ В НЕЯ!
Next articleДА НЕ БИ САЩ ДА НИ ПОДАРЯТ И ГРЕБЛА КЪМ 4-ТЕ НАДУВАЕМИ ЛОДКИ?!

8 COMMENTS

 1. Крайно дискретното посещение на шестима американски сенатори у нас е преминало в пълна медийна тишина по настояване на кръга около държавния глава Румен Радев, научи Lupa.bg. Вчера от семпло съобщение на американското посолство у нас стана ясно, че между 23-ти и 25-и август конгресна делегация с шестима сенатори, водена от Ричард Шелби, е била на посещение у нас и се е срещнала с представители на правителството и на американския бизнес в България. Медиите обаче разбраха за това постфактум, и то не от пресслужбата на Министерски съвет, а от страницата на посолството.
  Въпросът е защо това посещение беше обвито в пълна медийна мъгла?
  „Всички проамерикански действия на президента трябва да бъдат замъглени…Затова са мълчали. Затова и сенаторите дойдоха почти като криминални фигури. Всичко това е част от медийната политика на президентския щаб”
  Въпросът е защо това посещение беше обвито в пълна медийна мъгла?
  Държавният глава Румен Радев не искал да отблъсне и потенциалните избиратели от средите на БСП, които са върли противници на американската намеса във вътрешната политика на България. Това е и основната причина той да даде третия мандат за съставяне на правителство на социалистите – нещо като реверанс преди вота за държавен глава през есента.

 2. Р.Плевнелиев ми е предизвикателството и ми е учителят, който ми помага да тренирам търпението си. Другите са Соломон Майната му и КриСталина Г. 😉

  • А ББ, а ПКП, а Цацка, а Цв. Цв. Никой не е забравен, нищо не е забравено…

  • Нали не си завършил тунела, кво се рацваш. Че си сомалиец по душа. Колко ще е билета, като за вършиш проекта.
   Венсеремос.

  • Да си с двойно гражданство е като да си с две майки………

   • Едната винаги е мащеха. Което понякога е дисциплиниращо, като Хари Потър, дето живее при мъгълите под стълбището а е магьосник от класата на Волдемор 🙂

    https://www.youtube.com/watch?v=Lfi0Xb-EcR8

    Тук около мен повечето “българи” са с двойно и им вадя очите, като знаят, че нямам второ, макар отдавна да мога да го придобия. Т.е. самолишил съм се от политически “права” .

 3. Помак Роско (Магарето президент на Боко) и американския ПрислужникРумбата са “вземи единия та удари другия”, лакейчета на Червен Иво !

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here