This post has already been read 3 times!

След участието на Илияна Беновска днес в „120 минути” по bTV, един от култовите автори и приятели на АФЕРА Георги Дренчев го каза най – брилянтно: „Данчо Цонев станал жена, а извинете, това била Беновска.”. Беновска, милата, не  гъкна дори, че Борисов, откриващ Фара, изстъпанил се като на „манифестация”, по удачното сравнение на водещия, с куп гербаджии, изяде времето в ефир, но пък диктаторски възропта защо водещият на предаването пуснал откъс от думите на Васил Найденов, който обвини Беновска, че е била наясно с фалита на частна земеделска банка като нейно пресаташе.

Беновска стана внезапно в студиото, изпъчи гърди и реши … да се здрависа с водещия, който не успя да скрие потреса си. Тя дълго и напоително изнесе лекция колко голям банкер бил Кирил Дунев.

Очилата, които незнайно защо Беновска е решила, че и отиват, доведоха до асоциация с депутата от ДПС Йордан Цонев, който въведе пръв фешън модния писък. Лорд Евгени Минчев също грее с този стайлинг, но на него му отива. Беновска трябваше да премери „фи”-то преди да реши, че колкото и камъчета да има по рамките и, те не могат да скрият българската стара приказка „на свинче звънче”.

Afera.bg

 

Previous article„Етнически мир”? Политическият шизофреник Борисов трябва моментално да бъде арестуван, уважаеми г-н Главен прокурор!
Next articleБАРЕКОВ ОТКРЕХНА ЗАВЕСАТА: БОЙКО БОРИСОВ „НЕЛЕГАЛ” НА НРС, ПРОЧИСТВА ДОСИЕТА, КИЛЪРСКАТА БИОГРАФИЯ – ОТ САМОЛЕТ, ИЗЛЕТЯЛ ОТ БЕРЛИН…

15 COMMENTS

 1. Колкото по-нахални и крещящи,толкова по-пласиращи са някои български журналисти,политолози и социолози по националните медии!
  С нахалство и лъжи към прогрес на българските мутри в политиката!
  Какъвто им е кумира,такива са и те!
  Боже,пази България!

 2. Голяма грозница е горката и колкото и да иска и се слага на ББ не й се получават нещата. Тази жена интересно не се ли поглежда в огледалото и се чудя от къде й идва самочувствието. Става смешна и жалка. Баба Яга!!!!!

 3. Една изключително грозна и неприятна жена, която по всякакъв начин се опитва на се слага на ББ. Изключетулна нахална и арогантна, не знам ако има мъж до себе си, как я доближава. Сигурно с отвръщение. Гнусна ми е!!!

 4. Естетека да се чете ЕСТЕТИКА. Извинете ме за “лапсуса”!

 5. Марксистко-ленинската естетека и социалистическият реализъм все още са в действие.

 6. УЖАСНА ГЛЕДКА ПРЕДСТАВЛЯВАШЕ ТАЗИ ЖЕНА!
  В КРАЙНА СМЕТКА НИЩО НЕ КАЗА. И НАЙ НЕРЕДУБЕДЕНИЯ ИКОНОМИСТ НЯМА ДА МОЖЕ ДА Я РАЗБЕРЕ,КАМО ЛИ ВАСКО НАЙДЕНОВ
  ТОЙ СИ РАЗБИРА ОТ МУЗИКА И ХИЧ НЕ Е ДЛЬЖЕН ДА РАЗБИРА ОТ ФИНАНСИ
  ВЛОЖИЛ СИ Е ПАРИТЕ В БАНКА И СИ ГИ ИСКА ОБРАТНО-ПРОСТО Е!
  ТАЗИ ЖЕНА ДА ГОВОРИ ОТ ПЬРВО ЛИЦЕ ЕДИНСТВЕНО ЧИСЛО ЗА БАНКИ Е МЕКО КАЗАНО ЛУКС
  КАКВО Й РАЗБИРА ОГРАНИЧЕНОТО МОЗЬЧЕ ОТ БАНКИ.ТОВА НЕ Е МАТЕРИЯ ДА СИ ПЛЯМПАШ ПО ХАВАТА ЕЙ ТАКА АЙЛЯШКИ
  МЬКАААААА АМА МНОГО МЬКА

 7. БЕНОВСКА Е МНОГО НЕПРИЯТНА,МИРИЗЛИВА СТАРА СЛИВА….ЗА ПАРИ И МАЙКА СИ….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here