This post has already been read 4 times!

евродикофВ предаването може да гледате:

Стажанта отново на своя пост.

Адвокат Иван Петров: Боил Банов е в условия на организирана престъпна група. И още – Сотир Цацаров може всеки момент да възобнови разследването по „Ало, Ваньо“!

Рашидов и Банов мълчат за едни 500 хиляди лева, липсващи при строеж на църква.

Месечната дисекция на „Отровното трио“ – Бабикян, Минеков и Хаджигенов.

Стажанта покани Бареков в „ЕвроДикоФ“. Бареков избяга.

Настоящият вицепремиер Красимир Каракачанов е в мегаделото „КТБ“. Обвинение няма. Коментар на адвокат Константин Симеонов. Взел ли е пари от КТБ Каракачанов.

Убийствено интервю на бившия зам. министър-председател Костадин Паскалев – как откраднаха 100 милиона от срива на Търговски регистър. И защо всички мълчат за фалита на „Булгартабак“?

Цялото предаване може да гледате тук:

Afera.bg

Previous articleПРОСТОТИЯТА ЦВЕТАНОВА. ВСИЧКИ ПОЧИТАТ ЖЕРТВИТЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ, САМО ТОЙ ГИ ЧЕСТВА!
Next articleИ БОРИС ХРИСТОВ Е БЛОКИРАН?!? АБЕ ЩО НЕ СИ …ИЗВРАТЕНИТЕ МАЙЧИЦИ… НА НАС МНОЗИНСТВОТО НА НЕВЕЖИТЕ ГЛЕДАТ КАТО ЛУДИ, КОИТО СА ПУСНАТИ НА СВОБОДА

11 COMMENTS

 1. Вече 30 мин.в кв.Люлин в СОФИЯ няма ток.Помооо.О.щ.

 2. Най-силно беше участието на адв. И. Петров, който с думи прости обясни с колко и какви обвинения може да бъде атакуван Банов. Отровното трио пък говори от сърцето на всеки българин – всичко това е така, вкл. казаното от Паскалев. Очаквам Цацаров да обърне леко палачинката с оглед на изтичащия си мандат. Ха дано!

 3. Защо телевизията майка дава думата на бившия си директор Асев Аген, който, както личи от думите му, продължава да върви след победителите. Голям срам за журналистиката, истинската!

 4. Проблем на всички управляващи и богаташи е-че не могат да си купят-безсмъртие….

  • И Живот, Живот не могат да си купят с крадени или по друг начин оцапани пари и подмени – още тук, преди смъртта.

   Измами, подлости, гьонсурати, предателства, разврат, хитрости, претенции за значимост с части от допустимости-това им е профилът на всички управници и той остава под парите им и властта им и е присъда, защото няма покаяние, няма отказ от избореното, няма поправка на злодеянията с маски на хрисимост и ‘християнсто’. Фактът, че основни субекти на властта са пълен комлект от избороените черти и че именно поради това отричат корупция, провали, подмени на хора, гавра с хора, е присъда – още тук.

   А Господ – Господ рушвет допуска, но рушвет не взема и не прощава, а измама с Неговото – съвсем. Тежко им, както и им е тежко: от изказ до замазки, от бутафории до претенции, пък нека власват. Не кръв, не гной, червеи капят от безбожни и кълнящи се в Бога с безбожие безродници!

   • Пример за предателство в Парламента: Гласуван е текст – резолюция за приемане на емигранти, ‘съгласували’ го с ООН! Гласуван е от ГЕРБ, Патриотите без ‘Атака’ ( Шопов е бил против) и ДПС. Аналогично е с Еврото, с пропагндата за Еврото. Както беше с Ист. Конвенция-тичат като без глави в пропастта и викат ‘ура’! И сълзи ронят, ако ги спре някой-като Цачева и Захариева за Ист. конвенция!

 5. Обичам рунтавия чеп на Цвъки Гуменката.

 6. GERB,,NADSKOCHI,,VSICHKI,,PRESTAPNICI,,OT POSLEDNITE 30G!GUSHTERA TRJABVA DA SI,,OTREGE OPASHKATA,,INAK….,,SATBATA,,NA…,,OPASHKATA,,.!NIE DETO NE ISKAHME DA SME,,POD OPASHKATA/SHLIFERA,.,,SKACHAHME,,1990G,,SKACHAHME,,1997G….VECHE OSTARJAHME…DECATA NI SA…,,SAKATI,,/NE SKACHAT!..,,POKOLENIETO NA PALNITE HLADILNICI,,…SE INTERESUVA SAMO OT TOVA…ZATOVA I TARPI,,TOVA,,..

 7. Дааа, в истинска кочина сме. Ама какви са и тия глигани бе, не наядоха ли се най-накрая? Дано да има Ад, всички сме грешни и ще идем там, но за тези поне ще са най-гадните и вечни мъки и най-накрая ще се види, че има и справедливост някаква.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here