This post has already been read 827 times!

Румен Радев при връчването на мандат на БСП за съставяне на правителство:

Българската Конституция отрежда правото на президента да избере на кого да връчи третия мандат за съставяне на правителство. Избрах това да е БСП, а причините са много. Вие сте партия, която отстоява ценностите на свободата. Вие съхранихте откритостта и диалогичността в последно време. Последната причина са хилядите почтени социалисти, които познавам. Вярвам, че третият мандат ще бъде употребен за съставяне на правителство около ясни ценности“.

Въх, мари, майко!

Връх на ЛИЦЕМЕРИЕТО!

След като направи всичко, което можа, да съсипе и да разцепи БСП на части, Румен Радев „се сети“ колко обича социалистите. И то само защото му трябват за да печели втори мандат, след като се разчекна между Херо Мустафа и десносектантите, работейки яко против БСП.

Това, което гледате, драги ни зрители, е апотеоз на фалша и лицемерието! Нищо не е такова, каквото изглежда на телевизора.

Зад кулисите нещата са далеч по-свирепи и отвратителни.

Както ги гледате на снимката ухилени и уж обичащи се, така само преди месец същият този Радев, когото Корнелия Нинова доведе за ръчичка за да го направи президент, при нейно обаждане към него по телефона и заявява, че ако иска нещо да му каже да звъни на … Николай Копринков. Той щял да му предаде.

Та, това е положението. Корнелия Нинова няма как да изрече на всеослушание предателството, по разбираеми политически причини, а Радев ще го играе обичащ БСП само за да ползва избирателите му.

А ако въобще се стигне до правителство, то ще е под тоталния натиск на Херо Мустафа.

Afera.bg

Previous articleДА НЕ БИ САЩ ДА НИ ПОДАРЯТ И ГРЕБЛА КЪМ 4-ТЕ НАДУВАЕМИ ЛОДКИ?!
Next articleСКАНДАЛНО НАЗНАЧЕНИЕ В ДФЗ – ПЛОВДИВ, ТОЯ ПЪТ „КАЛИНКА“ НА МАЯ МАНОЛОВА

19 COMMENTS

 1. Какво очаквахте от един национален предател, Триморец !

  Румен Радев е “агент” на Defense Intelligence Agency, DIA на САЩ от 2002г. , която е ръководният орган на военното разузнаване на САЩ .

  • Не всички Триморци са лоши. /Пример- Симеон Първи и Иван Асен Втори. ;-)/

  • Крайно дискретното посещение на шестима американски сенатори у нас е преминало в пълна медийна тишина по настояване на кръга около държавния глава Румен Радев, научи Lupa.bg. Вчера от семпло съобщение на американското посолство у нас стана ясно, че между 23-ти и 25-и август конгресна делегация с шестима сенатори, водена от Ричард Шелби, е била на посещение у нас и се е срещнала с представители на правителството и на американския бизнес в България. Медиите обаче разбраха за това постфактум, и то не от пресслужбата на Министерски съвет, а от страницата на посолството.
   Въпросът е защо това посещение беше обвито в пълна медийна мъгла?
   „Всички проамерикански действия на президента трябва да бъдат замъглени…Затова са мълчали. Затова и сенаторите дойдоха почти като криминални фигури. Всичко това е част от медийната политика на президентския щаб”
   Въпросът е защо това посещение беше обвито в пълна медийна мъгла?
   Държавният глава Румен Радев не искал да отблъсне и потенциалните избиратели от средите на БСП, които са върли противници на американската намеса във вътрешната политика на България. Това е и основната причина той да даде третия мандат за съставяне на правителство на социалистите – нещо като реверанс преди вота за държавен глава през есента.

 2. Радев познавал хиляди почтени социалисти. Само социалистите ли са почтени в тая държава? Ако това не е разделяне на нацията, всяване на разцепление между различните политически субекти в страната – здраве му кажи. Лъсна му зависимия червен з@дник. Помним заканата на Йотова да внимава и да не забравя кой е издигнал кандидатурата му. Поигра си на президент. Сега е време да си обира крушите и да отстъпи място на сериозни хора да изпълнят институцията с истинско съдържание…

 3. Какво ли не прави партизанина за единия Кашкавал ?!

  • Кольо Вейронов e некоронования цар на пошлостта.

 4. “Най-горчивата истина е по – приятна от най- приятното заблуждение!”- Захари Стоянов

 5. “Зад кулисите нещата са далеч по-свирепи и отвратителни.”
  “А ако въобще се стигне до правителство, то ще е под тоталния натиск на Херо Мустафа.”

  Ми какво ще кажете да “налеем” и от другото, да се ПОРАЗВЕСЕЛИМ като публика, дет се вика!
  То, какво друго ни остава.
  😉

  Имаше една стара народна приказка:

  “”Вятърът духал все по-силно и свирепо, за да свали кожухчето на момчето, но то все по-силно се загръщало и вятърът НЕ успял да го съблече!

  Когато обаче изгряло топлото светло добро Слънце – момчето САМО съблякло кожухчето сииии!””
  ……………………………………………..

  29 юли 2021 г. руският посланик НП Елеонора Митрофанова във Варна:

  “Политиците в България, трябва да бъдат повече БЪЛГАРОЦЕНТРИЧНИ!”

  “Що се отнася до президентските избори, те са тънка работа, и ще работим с този президент, когото изберете.
  Като човек Румен Радев ми харесва – достоен представител на България.
  Той е интелигентен и красив, но най-важното е да се харесва на българите.”
  ……………….

  🙂

 6. Като гледам, Корнелия му крои шапка. Още преди първите избори му се опъна, отказвайки да го подкрепи за втори мандат, под претекст, че е твърде рано. Надявам се сегашният му „жест“ (звучащ фалшиво, особено с тази любов към „хилядите социалисти“) да не ѝ притъпи сетивата към подмазвачеството, фалша и лицемерието му. Ако вземе и да издигне техен кандидат за президент, ще бъде най – добре за партията ѝ, изолирайки така и вътрешните опозиционери, приятели и съратници на този проводник на чужд стратегически дневен ред!

 7. “Рaнътъ прай борбътъ” и съединението от фасадата на НС, това е казал в първата част бележит българин от турски произход и олимпийски шампион от Техеран, май. Казал го е по повод столовото хранене, когато такива като днешните лигльовци на борец 90 кила и на борец 50 кила са дали порции от 3 кюфтета, а по-тежкият борец Мехмед се е възмутил от тази несправедливост и без да може да чете е перифразирал надписа от фасадата на НС, а може и да е знаел да чете и да е имал точно това на ум, знае ли човек, турците са велик народ, който ни е управлявал около 500 години и много българи са се писали турци, махайки фесчето на пишката си, а това се нарича сюнет. Сюнетчиите не са менитчии, а президентът Радев е обикновен червен минетчия с фуражка-фес, както и Мустафата от посолството също е сюнетчийка или поне баща и е ли сюнетчиран. Та, българи, до кога шапкари и фесове ще са елит в тази страна, минетчии и сюнетирани индивиди, лизачи като селяндура Радев ще определят живота ви, нима тази с катъра и зеленият чорап не са за лустрация и последваща национализация на имуществото им – едната забогатяла от приватизацията, а другият защото лизал задници в МО.

  • Вай, вайй бей, какви само ги редиш! Де ти турци сега, де ти наши зелени чорапи и всякакви такива!??

   Де е връзката с едното, де е връзката с другото! Великия ти инсалар и той е под чуждо ботуш ако че ти говорят колко е велик башбаканина Ердоган!
   Много баби хилаво дяти е България от как сме се измъкнала от агаряните!
   А и хич не си наясно че турски миллет няма, но има инсалар дето е сбирщайн от византийци, българи, арменци, евреи, тюрки и всякакви други. И тва ги мъчи най-много!

   Ние и те сме продажни, а тва че не знаеш историята ни е друга работа, щото така са ти я предавали. Иначе си прав че е пълно с продажници!!

 8. Какво ли щеше да стане, ако немите свидетели, т.е. ако портретите от стената започнеха да говорят………

 9. “Разделяй и владей” е мъдро правило, но “Обединявай и направлявай” е по- добро.”-Гьоте

 10. Правеха , сучеха кокъла не го пуснаха . Сега ще видите как БСП огладнели като зли кучета ще ни оглозгат ама и кокалите ще ни оръфат. Свършено е с нас съставят ли правителство. Господин Живков : ще построим училища , ама другарю Живков деца нямаме , и деца ще ви направим.

 11. Румбата от всички страни се оказа овалян в лайната .
  Предател на националните интереси, играещ по гайдата на Червен Иво и “Да еб*ем майката на България”, негодник играч ту проттив столетницата, ту й се подмазва за подръжка, ама най-свидното му е лазенето пред Мустафата и Козата !
  Изобщо чужд – американски агент, който играе по американска музика .

  Румен Радев е “агент” на Defense Intelligence Agency, DIA на САЩ от 2002г. , която е ръководният орган на военното разузнаване на САЩ .

 12. Президентът, излезна един долен, глупав лицемер. На едното му рамо Слънце-Ориент, на другото Прокопиев, а отгоре на главата му Херо. Така си мечтая Корнелия да му го нахендри, но както казвате по разбираеми политически причини за сега мълчи. Същотото е и при Слави, който отлично знае, че провала на правителството не мина без участието на Радев.

 13. „Вярвай само на половината от това, което виждаш, и на нищо от това, което чуваш“.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here